Svenskalinks.se
 
--»  

Massage

Hälsa & Sjukdomar -» Massage

Massage
1 David Aston är sjukgymnast och massageterapeut som behandlar med massage

David Aston är sjukgymnast och massageterapeut som behandlar med massage

Noggrann undersökning och därefter en specifik behandling med massage, mobilisering, töjning, manipulation, neuromuskulära tekniker av akuta eller kroniska besvär av leder, muskler, nerver, rygg eller nacke såsom t.ex.: ryggskott , nackspärr, ischias , muskelspänningar , huvudvärk stelhet, fibromyalgi och whiplash..
2 Kroppscompagniet - ansiktsbehandling och massage i Stockholm

Kroppscompagniet - ansiktsbehandling och massage i Stockholm

Naprapatbehandlingar och klassisk massage för dig som behöver hjälp med muskel eller ledvärk. Ansiktsbehandlingar, aromamassage, make-up och andra skönhetsbehandlingar.
Återförsäljare till bl.a Dermanord, Ergotemp, CefarCompex, Body Solid och H&L digitala blodtrycksmätare..
3 LessPain Massage

LessPain Massage

Jag jobbar med Svensk Klassisk Massage, det kan jag ge både som avslappnande massage och som en mera djupgående massage för att mjuka upp stela och hårda muskler.
Svensk klassisk Massage kan ges i rehabiliterande syfte samt även i förebyggande..
4 Massage Akuten

Massage Akuten

Jag är certifierad massageterapeut av branschrådet svensk massage. Jag har även en del medicinsk utbildning, samt utbildning i manuell kroppsbalansering.
Jag ger healing i kombination med med massage..
5 Massagebänk bänkpapper

Massagebänk bänkpapper

I vår webbutik kan du köpa väl utvalda massageprodukter som är noga testade av erfarna kroppsterapeuter. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet till mycket förmånliga priser.
Våra massageoljor innehåller bland annat erkända oljor som kallpressad jojobaolja, mandelolja och sheasmörolja, vi har extra mjukt bänkpapper till Sveriges lägsta pris och våra massagebänkar i trä är stabila, justerbara och garanter.
6 Massagebänkar och tillbehör

Massagebänkar och tillbehör

Vi har försäljning av massagebänkar, bänkpapper och massageoljor i hög kvalitet till låga priser.
Vi säljer bänkar och tillbehör till både skolor, företag och privatpersoner, främst i Sverige.
Vi ordnar med transport till dörren. Vi utför även zonterapi och reflexologi behandlingar..
7 Phön Thaimassage

Phön Thaimassage

Vill du klippa dig, ta bort förhårdnader på fötterna eller få manikyr & pedikyr? Kanske du vill ha thai-, olje-, huvud- eller fotmassage till ett väldigt bra pris så är detta länken för dig!
Jag har jobbat 13 år som frisörska i thailand. De senaste åren har jag hållit på med massage också. Utbildningen i massage har jag bl a fått på Wat Po Traditional Medical School i Bangkok..
8 Relax Thaimassage

Relax Thaimassage

Nu kan vi erbjuda massage i avstressande miljö mitt i Göteborg. Vi anpassar behandlingen efter dina behov.

Du kan välja mellan olika massageformer som traditionell thaimassage, oljemassage eller fotmassage av våra utbildade massöser..
9 Samruai Thaimassage

Samruai Thaimassage

Kom in till oss och njut av äkta thaimassage Stig in genom vår dörr och känn den thailändska atmosfären, dofterna och lugnet.
Vi tar hand om Dig och ger en underbar massage enligt thailändsk tradition.
Du kan välja mellan kroppsmassage, fot, ansikts, eller slim-massage. Efter behandlingen kan du koppla av en stund med en kopp kaffe, te eller juice..
10 Solens Hand

Solens Hand

Besök Solens Hand och unna dig en mjuk och stimulerande behandling med taktil massage, en mjuk form av massage som motverkar stress, ger godare sömn, sänkt blodtryck, förbättrad tarmfunktion m.m. Huvudmottagningen ligger i centrala Kalmar men ger även behandlingar i Stockholm..

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog